Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini yayınladı. Marmara Bölgesi'nin büyük kısmında kendisini gösterecek kuvvetli sağanak yağışın günün ilerleyen saatlerinde Ege, İç Anadolu ve Karadeniz'in batı kesimlerinde de etkili olması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre; Marmara, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Sivas ve Ardahan çevreleri, Kars'ın kuzey kesimleri, Aydın’ın iç kesimleri, Isparta’nın doğu ve Konya’nın batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Eskişehir çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

CUMARTESİ GÜNÜ DE SAĞANAK VAR

Sağanak yağışın yurdun iç ve kuzey kesimlerinde cumartesi de etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışlar pazar günü yurdun doğu bölgelerine çekilirken batıda yer alan şehirlerde ise rüzgar etkisini artıracak.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık