Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

07 Temmuz 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Meteoroloji ve AKOM uyardı: İstanbul'da kuvvetli sağanak

Meteoroloji ve AKOM uyardı: İstanbul'da kuvvetli sağanak

Mega kent İstanbul'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava, gök gürültülü sağanak yağışlarla yerini değiştirecek. Afet Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, megakent genelinde sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Perşembe günü için metrekareye 3 ila 10 kilogram arasında yağış düşmesi öngörülüyor.

Ayrıca, rüzgarın poyrazdan orta kuvvette eserek akşam saatlerinde sertleşeceği belirtildi.

4 İLDE SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini  yayınladı. Edinilen bilgilere göre; bugün yurdun kuzeybatısından girecek olan yağışlı hava adım adım Marmara Bölgesi'ni saracak ardından yurdun büyük kısmında etkili olacak.

Batı ve iç kesimlerde hava sıcaklıkları birkaç derece düşecek ancak doğu bölgelerde sıcaklıklar 3-5 derece artış yaşayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin, yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz, Eskişehir, Çankırı, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum ve Kars çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

MARMARA VE EGE'Yİ KUVVETLİ VURACAK

Yağışların, öğle saatlerinden sonra Marmara'nın güney, Ege'nin kuzey ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık