Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

LÖSEV Kocaeli Gönüllüleri ile buluştu

LÖSEV Kocaeli Gönüllüleri ile buluştu

Milyonlarca gönüllünün desteğini alarak kanser ile olan mücadelede ciddi adımlar atan LÖSEV, her ay yeni gönüllüleri ile bir araya geldiği toplantılarda LÖSEV’in çalışmaları ve gönüllülük süreci ile ilgili bilgiler veriyor. Toplantıya katılan gönüllüler ile destek alanlarına göre ilk gönüllü adımlar atılmış oluyor. İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde toplantı düzenleyen LÖSEV Yetkilileri, gönüllüler ile bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.

Edinilen bilgilere göre; LÖSEV Yetkilileri yaptığı açıklamada, “Gönüllülerimiz ile yıllarca devam edecek olan faaliyetlerin ilk adımı Gönüllü Tanışma Toplantılarında atılıyor. Gönüllülerimiz ile bir araya geliyor ve çalışmalarımız ile ilgili paylaşımlarda bulunuyoruz. Hem LÖSEV’i daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar hem de lösemili çocuklarımız için yapabilecekleri ne çok şeyin olduğunu bir kez daha görmüş oluyorlar. Toplantı tarihlerimiz netleştikten sonra gönüllülerimize davet maili gönderiyoruz ve geri dönüşlere göre planlamamızı yapıyoruz. Bu toplantılara iyileşmiş gençlerimiz de katılıyor. Lösemi ile olan mücadeleleri ve kahramanlıklarını anlatıyorlar. Böylelikle gönüllülerimiz kahramanlarımız ile tanışmış oluyor.” diye konuştu.

Toplantıya katılan gönüllülerden Gizem Arslan, “LÖSEV’in çalışmalarına katkıda bulunmak ve lösemili çocuklara umut olmak için buradayım. Bu topluluğun parçası olmak gurur verici,” dedi. Bir diğer gönüllü Aysel Ateşli ise, “Gönüllülük sürecinde ne kadar çok şey öğrenebileceğimi ve katkıda bulunabileceğimi görmek beni heyecanlandırdı,” şeklinde duygularını paylaştı.

Toplantıda, gönüllülerin renkli el izlerini bıraktığı "Yaşama El Ver" etkinliği de düzenlendi. Bu renkli etkinlikte gönüllüler, LÖSEV’e desteklerini simgeleyen el izlerini bırakarak LÖSEV gönüllüsü oldular.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık