Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Icrypex Takımı'nda yeni sezon hazırlıkları

Beşiktaş Icrypex Takımı'nda yeni sezon hazırlıkları

Beşiktaş Icrypex Takımı sporcularından Egehan Arna ile Ercan Osmani, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti.

Edinilen bilgilere göre; detaylı kan tetkikleri yapılan sporcular, ortopedi, iç hastalıkları, göz kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

NBA Yaz Ligi'nde forma giyecekler

Siyah-beyazlı basketbolcu Şehmus Hazer, Kulübün özel izni doğrultusunda 8-17 Ağustos tarihlerinde Cleveland Cavaliers ile NBA Yaz Ligi'nde mücadelede edecek. Şehmus Hazer, NBA Yaz Ligi için 3 Ağustos'ta Amerika'ya gitti.

Öte yandan yeni transfer Dedric Lawson da NBA Yaz Ligi'nde Boston Celtics forması giyecek.

Kariyerini ABD'de sürdürecek

Beşiktaş JK, resmi web sitesinde yaptığı açıklamada, Florida Institute of Technology Üniversitesi'nden tam burs kazanan Can Kaan Turgut'un, eğitim ve spor kariyerine Amerika Birleşik Devletleri’nde devam edeceğini duyurdu.

Florida Institute of Technology Üniversitesi'nin Business Administration bölümünde eğitim hayatına devam edecek olan Can Kaan Turgut, aynı zamanda üniversite takımı ile NCAA'de spor kariyerini sürdürecek.

Siyah-beyazlı kulüp, "Yeteneği ve çalışkanlığıyla altyapımızdan A Takımımıza yükselme başarısı gösteren, beyefendi kişiliğiyle altyapımızdaki sporculara örnek olan Can Kaan Turgut'a Kulübümüze hizmetleri nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık