04 Ekim 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rachid Ghezzal'dan Beşiktaş sağlık ekibi açıklaması!

Rachid Ghezzal'dan Beşiktaş sağlık ekibi açıklaması!

Kendisini Çaykur Rizespor'a 1+1 yıllık sözleşme ile bağlayan 32 yaşındaki Ghezzal, edinilen bilgilere göre; beIN SPORTS'a yaptığı açıklamada "Rize'ye gelme sebebim İlhan hoca ve onun oyun vizyonu diyebilirim. Şu ana kadar sadece sonuçlara yansımadı. Sezonun çok başı pozitif kalmak gerekiyor." dedi.

"O GÜNLER HAFIZAMA KAZINDI"

Beşiktaş'taki şampiyonluk günlerini özleyip özlemediği sorusuna cevap veren Cezayirli kanat oyuncusu, "Beşiktaş'taki o günler hafızama kazındı. Çok mutluydum orada. Bunların güzel hatıra olması çok iyi bir anı. Taraftarların nezdinde bu şekilde anılmak çok güzel bir duygu. Ama şu anda yüzde yüzümü Rizespor'a adadım" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ ELİNDEN GELENİ YAPTI"

Siyah beyazlı ekipte yaşadığı sakatlık dönemine değinen Ghezzal, "Beşiktaş sağlık ekibiyle ilgili herhangi bir sıkıntı var diyemem. Ellerinden geleni yaptılar benim için. Geçen sene huzurlu bir ortam yakalayamadık. Çok fazla hoca değişti, benim fiziksel sıkıntılarım vardı. Takıma yardımcı olmak adına erken döndüm. Bu riski göze aldım ama bu risk ters tepti. Şu anda odak noktam hazır olmak ve maksimumu verebilmek" sözlerini sarf etti.

Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ta bir Süper Lig, iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Transfer döneminin son günlerinde Rizespor'a katılan yıldız isim, mavi yeşilli forma ile 2 maçta sahaya çıkarken 42 dakika oyunda kaldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık