Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kara Kartal Alex Teixeira'ya kilitlendi!

Kara Kartal Alex Teixeira'ya kilitlendi!

Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Alex Teixeira cumartesi günü İstanbul'a geliyor. Edinilen bilgilere göre Fotomaç gelişmeleri şu şekilde yazdı:

Önceki gün siyah beyazlıların teknik patronu Sergen Yalçın, futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ve takımın başarılı yıldızı Josef de Souza facetime'den görüntülü telefon görüşmesi yaptığı Brezilyalı futbolcu, İstanbul'a adım atacağı tarihi bizzat açıkladı. Transferin gündeme geldiği ilk andan itibaren adeta kulübün bir yöneticisi gibi hareket eden, vatandaşı ve yakın arkadaşı Teixeira'yı ikna etme çalışan Josef bu görüşmede de baş roldeydi.

JOSEF BASTIRIYOR

Hürriyet'in haberine göre; görüntülü yapılan görüşmede kamerayı Sergen Yalçın ve Emre Kocadağ'a çeviren Brezilyalı futbolcu, "Taraftar dahil herkes seni bekliyor" diyerek Alex Teixeira'ya presini sürdürdü. Teixeira ise "Geliyorum, cumartesi günü İstanbul'dayım. Sabırsızlanıyorum. Burada antrenmanlarımı eksiksiz sürdürüyorum. Hazır olacağım" diyerek siyah beyazlılara müjdeyi verdi. Josef de Souza ise ülkesi Brezilya'da beraber tatil yaparken 'Kartal pençesi' hareketi yaptırdığı yakın arkadaşının Türkiye'ye gelmek için sabırsızlandığını belirtirken şu ifadeleri kullandı:

CUMARTESİ GÜNÜ GELECEK

"Türkiye'de çok başarılı olacak. Çok başarılı bir kadroya sahibiz. Teknik direktörümüz Sergen Yalçın'ın oyun sistemine uyan, dikine gidebilen ve şut atabilen önemli futbolcu. Cumartesi günü İstanbul'a gelecek olması bizleri sevindirdi. Her geçen gün Şampiyonlar Ligi için kadromuz güçleniyor."

Beşiktaş'a imza atması beklenirken, Dubai'ye giderek yaptığı transfer görüşmelerinden sonuç alamayan Alex Teixeira'ya Beşiktaş'ın yıllık 2 milyon 300 bin Euro garanti ücret vereceği, ayrıca imza parası karşılığında da 900 bin Euro ödeme yapılacağı ifade edildi.

Alex Teixeira geliyor...

Fotomaç, flaş gelişmeleri şu sözlerle aktardı:

Beşiktaş , Valentin Rosier'den sonra ikinci yabancı transferini yaptı. Bütün konularda anlaşma sağlanan Alex Teixeira'nın 5 Ağustos Perşembe günü Türkiye'ye geleceği öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcu geçen sezon Çin Ligi'nde Jiangsu Shuntian forması giymişti. Alex Teixeira, 20 maçta 10 gol, 5 asistlik bir performans sergilemişti.

3 milyon Euro'yu aşacak

Ajansspor'da yer alan habere göre; uzun süren pazarlıklar sonucunda transferde mutlu sona ulaşıldı. Oyuncunun maliyetinin imza parasıyla birlikte 3 milyon Euro'yu aşacağı öğrenildi.

7 gün karantinada kalacak

Perşembe günü Türkiye'ye gelecek Brezilyalı yıldız hemen antrenmanlara katılamayacak. Kovid-19 önlemleri kapsamında Brezilya'dan gelenlerin 7 gün boyunca karantinada kalmaları mecburiyeti bulunuyor. Bu sürecin bitmesinden sonra Alex Teixeira'nın takımın seviyesine gelmesi için özel bir program uygulanacak.

Ahmet Nur Çebi: "Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 6 gün önce yaptığı açıklamada, "Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz. Futbolcu en fazla ücreti almaya çalışıyor, biz de en uygun ücreti vermeye çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Beşiktaş, Alex Teixeira transferinde sona yaklaştı

Cumhuriyet ise, transfer gelişmesini aşağıdaki ifadelerle yazdı:

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne giderken güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Valentin Rosier'den sonra ikinci yabancı transferini yaptı. Ajansspor'un haberine göre, siyah-beyazlıların uzun süredir pazarlığını yaptığı Alex Teixeira ile anlaştığı ve oyuncunun Perşembe günü İstanbul'a geleceği aktarıldı. Oyuncunun maliyetinin imza parasıyla birlikte 3 milyon Avro'yu aşacağı belirtildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz. Futbolcu en fazla ücreti almaya çalışıyor, biz de en uygun ücreti vermeye çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

31 yaşındaki futbolcu, Çin Ligi'nde Jiangsu Shuntian formasıyla, 20 maçta 10 gol, 5 asistlik bir performans sergilemişti.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık