Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hasan Arat: Tüzüğe aykırı 5751 üyemiz var

Hasan Arat: Tüzüğe aykırı 5751 üyemiz var

Tüzük tadilatının Beşiktaş’ta artık keyfiliğe son vereceğini belirten Başkan Hasan Arat kritik kararların tek imza ile alınamayacağını söyledi. Arat “Beşiktaş mallarını tek tek geri alacak. Biz bu tüzükte diyoruz ki yönetim kurulları gayri menkullerimizi 10 yıldan fazla kiralayamaz” ifadelerini kullandı.

Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ta Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı dün Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştirilirken Kulüp Başkan Hasan Arat, “Bu tüzük tarihimizde ilk kez keyfiliğe son verecek. Bundan sonra kimse kendi isteğiyle hukuki gerekçeler olmadan imza atamayacak. Yönetim kurulu başkanı tek imzayla her şeye imza atabiliyordu. Artık iki imza şartı olması gerektiğini söyledik” dedi.

FULYA’DA KİRALAMALARI 25 YIL YAPMIŞLAR

Arat şöyle devam etti: “Akaretler’i 2044’e kadar kiralıyorlardı. Fulya’da biliyorsunuz 25 yıllık kiralamalar yapıldı. Biz bu tüzükte diyoruz ki yönetim kurulları gayri menkullerimizi 10 yıldan fazla kiralayamaz. Beşiktaş mallarını tek tek geri alacak. Haksızlığa son verecek Beşiktaş. Dün Beşiktaş Belediye Başkanı ile konuştum. Kiradaki 1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri boşaltılıyor. Çilekli Tesisleri’ni geri alacağız.

YENİ ÜYE İÇİN REFERANS SAYISI 35 OLUYOR

Her kurula minimun iki tane kadın üye şartı getiriliyor. Yeni üye için referans sayısı 35’e yükseltiliyor ki sahte imzalarla üye yapılamasın. Bu kulüpten elinizi çekin. 5751 üye tüzüğe aykırı ve şüpheli olarak üye yapılmış. Beşiktaş’ta yönetimi Beşiktaş’ın kendisi seçecektir. Gruplardan kimse medet ummasın. Son 23 yılda yaşananlar bir daha yaşanmayacak. Beşiktaş’ta bundan sonra herkes konuşacak. Beşiktaş halkın takımıdır, genel kurulumuz ne derse o olur. “

GÖNÜLLERDE OLİMPİYAT STADI VAR

Ziraat Türkiye Kupası finalinin nerede oynanacağına dair yarın TFF’de, finalistler Beşiktaş ve Trabzonspor’un başkanlarının da katılacağı bir toplantı gerçekleşecek. İki kulübün başkanları da gönüllerinden geçen stadın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı olduğunu söyledi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan “İlk tercihimiz Atatürk Olimpiyat Stadyumu. Kocaeli de olabilir” dedi. Doğan’ın mevkidaşı Hasan Arat da “Olimpiyat Stadı milli bir stadyumdur. Onları en iyi şekilde misafir ederiz” ifadesini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık