06 Ekim 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Flaş gelişme! A Millî Takım'ın yıldızı, Beşiktaş'a imza atıyor!

Flaş gelişme! A Millî Takım'ın yıldızı, Beşiktaş'a imza atıyor!

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde önümüzdeki sezon şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta hareketli günler yaşanıyor. Sitah-Beyazlı ekipte, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken kalacak ve gidecek futbolcular için de önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

FANATİK'ten edinilen bilgilere göre; Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, 3. transferini orta sahaya yapmayı hedefliyor. Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ın, rotasını İngiltere’ye çevirdiği öğrenildi. Bu doğrultuda Beşiktaş; West Bromwich forması giyen Okay Yokuşlu’nun temsilcisiyle görüştü. Milli futbolcunun şartlarını soran Siyah-Beyazlı takımın, durumunu yakından takip ettiği ifade edildi.

Yerli operasyonu sürecek

Pazarlıklarda 30 yaşındaki oyuncu için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı el sıkışıldığı belirtildi. Okay’a hafta içi imza attırmayı planlayan yönetim, diğer yerli isimler, Salih Özcan, Yusuf Yazıcı, Oğuz Aydın ve Bertuğ Yıldırım için girişimlerini sürdürüyor.

Cenk Tosun görüşme odasına

Teknik ekip milli oyuncunun için kadroda tutulmasını istedi. Samet Aybaba tecrübeli yıldız ile hafta içi özel görüşme yapacak. Daha önce yapılan temaslarda Cenk yıllık 40 milyon lira garanti ücret talep ettiği için anlaşma olmamıştı. Tarafların yapılacak görüşmede el sıkışması bekleniyor.

Forvete yeni aday İtalya'dan...

Yeni sezon için golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın santrfor transferiyle ilgili sürpriz bir iddia İtalyan basınından geldi. Ünlü İtalyan yayın organı La Gazetta Della Sport, Beşiktaş’ın Inter forması giyen Arnautovic ile ilgilendiğini öne sürdü. Haberde, Siyah-Beyazlılar’ın golcü oyuncunun durumunu araştırdığı belirtildi.

Geride bıraktığımız sezon 35 maça çıkan Avusturyalı yıldız, 7 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Avrupa şampiyonasında da başarılı bir performans ortaya koyan yıldız isimle Fiorentina’nın da yakından ilgilendiği gelen haberler arasında. Santrfor mevkiinde oynayan Marko Arnautovic, sağ ve sol kanat pozisyonlarında da görev alabiliyor.

Felix Uduokhai 7 milyon Euro

Beşiktaş yönetiminin Bundesliga takımlarından Augsburg’da forma giyen 26 yaşındaki Alman stoper Felix Uduokhai ile ilgilendiği öğrenildi. Augsburg ile 1 yıl daha kontratı bulunan savunma oyuncusunun piyasa değeri 7 Milyon Euro. Rakamın şimdilik Beşiktaş için yüksek bulunduğu da ek bilgiler arasında.

Yolcular çoğalıyor

Kara Kartal’da Valentin Rosier’in gönderilmesinin ardından 3 oyuncuyla daha yolların ayrılması bekleniyor. Amartey, Masuaku ve Onana’yla kısa süre içerisinde sözleşme fesih yoluna gidileceği ifade edilirken, yolcu sayısının daha artması öngörülüyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık