Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Dünya devi Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a talip!

Dünya devi Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a talip!

Giovanni van Bronckhorst ile yeni sezona başlayacak olan Beşiktaş'ta sürpriz transfer gelişmeleri yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre; Hollandalı çalıştırıcının raporu doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılıklar yaşanabilir.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 18 yaşında Semih Kılıçsoy için dev kulüpler yarış halinde. EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla boy gösterecek olan yıldız oyuncuya Bayern Münih kancayı taktı. Bayern Münih, genç oyuncu transferleri konusunda da gaza basmış durumda. Alman devinin 16 yaşındaki Adu ve 18 yaşındaki Krattenmacher'i kadrosuna kattığı, şimdi de Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'u istediği belirtiliyor.

Bild'in haberine göre Münih, bu kez gözünü Beşiktaş'ın 18 yaşındaki forveti Semih Kılıçsoy'a çevirdi. Kılıçsoy'un menajeri Murat Teber, "Bayern Münih, Manchester City, Arsenal, PSG, Monaco, Leverkusen ve Stuttgart Semih'i takip ediyor" dedi.

Beşiktaş'ta 36 maça çıkan genç yıldız 12 gol 3 asistlik katkı sağladı. 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Semih'in güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık