Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ciro Immobile: Beşiktaş gibi bir Camia her zaman en üstü hedeflemelidir

Ciro Immobile: Beşiktaş gibi bir Camia her zaman en üstü hedeflemelidir

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, Slovenya kampında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre; Immobile aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“Başkanımıza, asbaşkanımıza ve tüm yönetimimize çok teşekkür ederim. Çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Hem kendim hem de ailemle birlikte 8 yıllık Lazio tecrübemden sonra hayatıma ve kariyerime yeni bir sayfa açmak için buradayım. Beşiktaş’ın teklifinden sonra tüm hayatımı değiştirecek bu kararı aldım. Beni çok fazla isteyen Beşiktaş’ın olduğunu gördüm ve kendimi çok önemli hissettim. Bu noktada Lazio tarafındaki herkese de çok teşekkür ederim. Burada yeni bir maceraya başlıyorum. Bu sene saha içinde ve saha dışında önemli işler yapmak istiyoruz. Beşiktaş için geçen sezon istediği gibi gitmedi. Ancak bu sezona çok istekli başlayacağız. Elimizden geldiğince taraftarlarımızı mutlu etmeye çalışacağız.

Ben aynı zamanda taraftarlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Havalimanındaki karşılamadan ve bana gösterdikleri ilgiden dolayı. Benim için duygusal anlardı. Onlar için elimden geleni yapacağım. Maç sonunda da formamın terli olduğunu onlara göstereceğim.

Ben takım için önemli olmak ve takımıma yardımcı olmak istiyorum. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray içerisinde de bir rekabet olacak. Onların önünde olmayı tabi ki de istiyoruz. Önemli bir sezona başlayacağız. Sezon öncesinde 3 Ağustos’ta oynayacağımız Süper Kupa maçına ve sezona iyi hazırlanmak hedefindeyiz.

Hocamızla konuştuk. Takımın ihtiyacına ve isteklerine göre nerede oynayacağımı daha fazla konuşacağız. Takımımızda hem ön alanda hem geride hem de ileride çok önemli oyuncular var. Ben de ihtiyaca göre elimden gelen katkıyı vermeye çalışacağım.



Beşiktaş ile ilgili beni çeken ilk şey. Takımın beni çok istemesi oldu. İstanbul çok güzel bir şehir. Benim gibi ailesi büyük olan insanlar sadece futbol ile değil şehir bazında da kararlar alırlar. Buraya gelmeden önce konuştuğum fikirlerini aldığım arkadaşlarım oldu.

Türk futbolu hakkında bildiğim buranın sert bir ligi olduğu. Büyük bir lig olduğu. Aynı zamanda bu ligi de sevdiğimi söyleyebilirim. Lazio ve Beşiktaş taraftarlarının öncelikle çok tutkulu olduklarını söylemek lazım. Bir futbolcu için bu çok önemlidir. Lazio taraftarı beni ve ailemi çok sevdiler, hep destek gösterdiler. Ben aynı şeyleri burada da Beşiktaş taraftarından istiyorum ve hedefliyorum.

Buraya gelmeden önce zor bir karar almak zorundaydım. Sizi seven bir şehirden 8 sezon sonra gitmek zor oldu. Ancak futbol böyledir. Futbolun içindeki her macera bir gün biter. Ben yeni bir sayfa açtım. Elimden geldiğince en kısa sürede hazır olacağım. Geldiğim için çok mutluyum.

Takım arkadaşlarımla beraber elimden geleni yapacağım. Bu benim mantalitem. Şampiyonluklar, birliktelikle ve birlikte oynayarak gelir. Kupaları ancak bu şekilde kazanabilirsiniz. Beşiktaş gibi bir Camia her zaman en üstü hedeflemelidir.

Buraya gelmek burada olmak benim için çok önemliydi. Üç zor günden sonra buradayım. Çok çalışacağız.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık