Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan Natan Bernardo de Souza için teklif

Beşiktaş'tan Natan Bernardo de Souza için teklif

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Beşiktaş hız kesmiyor. Siyah beyazlılar eksik mevkileri doldurmak için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Transfer döneminin başından itibaren Gabriel, İmmobile ve Rafa Silva gibi deneyimli isimleri kadrosuna katan Kartal, nokta atışı hamleleri devam ettirecek. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'un Slovenya kampında sunduğu raporda bu kapsamda büyük önem taşıyor.

Edinilen bilgilere göre; transfer çalışmaları doğrultusunda savunma hattındaki eksikleri gidermek isteyen Beşiktaş yönetimi, Napoli'den Natan Bernardo de Souza'yı gözüne kestirdi. 23 yaşındaki Brezilyalı stoperi satın alma opsiyonuyla kiralamayı da gündeminde tutan siyah beyazlılar, hazırlıklarını yapıyor. Sol stoper ve sol bek olarak oynayan Natan, Napoli'de geçen sezon 21 resmi maça çıkarken bin 496 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Öte yandan Beşiktaş'ta diğer adaylar için görüşmeler de devam ediyor. Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki stoperi konusunda henüz somut bir adım atılamadı. Ancak iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Ayrıca Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile yolları ayırmayı düşünen Merih Demiral'la da temaslar kuruyor. Hem Al Ahli hem de Merih'le temasa geçen Beşiktaş, kısa sürede savunma transferini noktalamayı amaçlıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık