Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan kadroya gurbetçi takviyesi!

Beşiktaş'tan kadroya gurbetçi takviyesi!

Transferlerini sezon öncesi kampına yetiştirmeyi hedefleye Beşiktaş, yabancı oyuncu takviyesi kadar yerli isimlere de önem veriyor. Edinilen bilgilere göre; kadro derinliği oluşturmayı ve alternatifleri artırmayı amaçlayan siyah-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon da kadroya katılması hedeflenen ancak gerçekleşmeyen Yusuf Kabadayı'yı bu kez bitirme noktasına getirdi.

Kartal, 20 yaşındaki hücum oyuncusu için bonservisini elinde bulunduran Bayern Münih ile görüşmelere başladı. Kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan genç yeteneğin önemli potansiyel taşıdığı düşünülüyor. Alman ekibiyle anlaşmanın tamamlanmasıyla birlikte Yusuf ile de görüşülecek ve el sıkışılacak.

Sabah'ta yer alan habere göre; hem kanat hem de forvet oynayabilen gurbetçi futbolcunun bu kez olumlu yaklaşım gösterdiği ve gelmeye hazır olduğu aktarıldı. Geçtiğimiz sezon Schalke'de kiralık forma giyen Yusuf, 26 maçta 5 gole imza attı. Bayern Münih altyapısında yetişen genç isim, U15 ve U16'da Türkiye formasını terletti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık