Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan Anderson Talisca açıklaması!

Beşiktaş'tan Anderson Talisca açıklaması!

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen ve hazırlıklarına Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde devam eden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre; şu ana kadar kadrosuna Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi katan Beşiktaş'ta ikinci başkan Hüseyin Yücel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Siyah - beyazlılarda Ernest Muçi ve Daniel Amartey için tekliflerin geldiği idda edilmişti. Bu durum hakkında konuşan Yücel, "Amartey için Suudi Arabistan’dan resmi teklif geldi ve biz kabul ettik." ifadelerini kullandı. 

Son olarak Ernest Muçi ve Anderson Talisca için konuşan Hüseyin Yücel, "Muçi giderse Anderson Talisca gündeme gelebilir. Daha iyisi de gelebilir." dedi.

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen Anderson Talisca, siyah - beyazlılarda 80 maçta 37 gol - 14 asistlik bir performans sergilemişti.

Şu anda Al-Nassr forması giyen Talisca, geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ekibinde çıktığı 25 maçta 25 gol - 4 asistlik bir oyun ortaya koydu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık