Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta teknik direktör için kader haftası

Beşiktaş'ta teknik direktör için kader haftası

Alınan başarısız sonuçlar sonrası Fernando Santos'un görevin son veren Beşiktaş teknik direktör düğümünü henüz çözemedi. Teknik direktör arayışı devam eden siyah-beyazlıların gündemine Şenol Güneş ve Sergen Yalçın var. Edinilen bilgilere göre; daha önce pek çok teknik direktörün adı geçse de başkan Hasan Arat'ın "Tercihimizi daha çok Türk hoca yönünde evriltmeye başladık. Arkadaşlarım daha sıcak Türk hocaya" sözleri sonrası gözler Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'e çevrildi.

SON KARAR BU HAFTA

Hem Yalçın hem de Güneş'le iletişime geçen siyah-beyazlıların son kararı bu hafta vermesi bekleniyor. Bir grup Sergen Yalçın'ı, diğerleri ise Şenol Güneş'i istiyor.

Öte yandan başkan Arat geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Sergen Yalçın ve Şenol Güneş, Beşiktaş'ın çok değerli insanları. Ben her iki hocamın da her zaman Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanan bir insanım. Serdar Topraktepe var, önce onunla görüşeceğiz. Her şey olabilir, asla 'asla' demeyeceksin" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık