Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy için bomba iddia!

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy için bomba iddia!

Geçen sezon ligde gösterdiği performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yaz transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olarak dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar, özellikle Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle büyük ses getirdi. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta takımdan ayrılacak isimler de merak konusu... Siyah-beyazlılarda geleceği en çok merak edilen isimlerin başındaysa Semih Kılıçsoy geliyor. Beşiktaş'ın genç yıldızı, İngiltere'de gündem olmaya devam ediyor.

Öncesinde Fulham'ın listesinde olan Semih için şimdi Aston Villa devreye girdi. Premier Lig ekibinin Beşiktaş'a teklifini iletmesi Ada'da heyecan yarattı. 18 yaşındaki futbolcuya 18 milyon Euro'yu bulan bir teklif hazırlanması öne çıkarıldı. İngiliz basını Aston Villa'nın Semih Kılıçsoy ısrarını sürdüreceği belirtildi.

YENİ TEKLİF YAPILACAK

Aston Villa'nın yeni bir teklif hazırlığında olduğu, Beşiktaş'ın kapısını çalacağı kaydedildi. Semih Kılıçsoy geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 35 maça çıktı. Milli futbolcu, 12 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Semih'in siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. 18 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeriyse 12 milyon Euro.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık