Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem!

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem!

Siyah - beyazlı yönetici; oyuncularla yaptığı görüşmeyi anlatırken, Sergen Yalçın iddialarına da cevap verdi. Edinilen bilgilere göre; Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos ile yollar maç sonunda ayrılmıştı. Yeni teknik direktör arayışlarına başlayan siyah - beyazlılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba; basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında oyuncularla yaptığı görüşmeyi anlattı ve Sergen Yalçın iddialarına cevap verdi. Sergen Yalçın ile görüşmenin etik olmayacağını söyleyen Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz." dedi.

"OYUNCULARI TEBRİK ETTİM"

Santos'un ayrılığının ardından oyuncularla yaptığı görüşmeyi anlatan Samet Aybaba, "Dün oyuncuları tebrik ettim. 'Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun' dedim." ifadelerini kullandı.

"ARADAKİ FARKI KAPATMAK KOLAY DEĞİL"

Fenerbahçe ve Galatasaray ile farkı kapatmanın zor olduğunu dile getiren Aybaba, "Gündemimizde şu an kadro dışı yok. İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil." şeklinde konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık