01 Ekim 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta namağlup seri devam ediyor

Beşiktaş'ta namağlup seri devam ediyor

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında 3-0'lık galibiyetle sahadan ayrılarak namağlup serisini sürdürdü ve zirve yarışındaki iddiasını korudu. Kayserispor ise ligdeki galibiyet hasretini bu hafta da sonlandıramadı.

Edinilen bilgilere göre; Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, Beşiktaş ikinci yarıda bulduğu gollerle galibiyete uzandı. Dakikalar 56'yı gösterdiğinde, Kayserispor savunmasının yaptığı kritik hata sonrası sahneye çıkan Gedson Fernandes, topu ağlara göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Maçın son bölümlerinde ise bir başka savunma hatası Beşiktaş'a ikinci gol şansını getirdi. 78. dakikada Kayserispor savunmasından topu kapan Milot Rashica, ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ciro Immobile, skoru 2-0'a taşıyan golü kaydetti.

Karşılaşmanın 84. dakikasında Kayserispor, büyük bir umutla penaltı bekledi. Hakem Atilla Karaoğlan, KUduokhai'nin Nazon'a müdahalesi sonrası beyaz noktayı gösterse de, VAR incelemesinin ardından penaltı kararı iptal edildi.

Maçtaki gol perdesini, 90+1'de Ciro Immobile kapattı. Milot Raschica'nın sağ kanattan ortasına kafayı vuran İtalyan golcü, maçtaki ikinci golünü atarak skoru 3-0'a getirdi.

Mücadelenin sonuna eklenen 12 dakikalık uzatmada başka gol olmayınca Beşiktaş, 3-0'lık galibiyetle sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla birlikte bir maçı eksik olan siyah-beyazlılar, puanını 16'ya yükselterek lider Galatasaray'la arasındaki farkı 3 puana indirdi. Ligde hala galibiyetle tanışamayan Kayserispor ise 3 puanda kaldı.

GEDSON KARİYER SEZONUNU YAKALADI

Beşiktaş'ın maçtaki ilk golünü atan ve takımı adına kilidi çözen Gedson Fernandes, ligde üçüncü golünü kaydetti ve Süper Lig kariyerindeki en golcü sezonunda yakaladığı rakama yeniden ulaştı. Avrupa Ligi elemelerinde de üç gol atan Portekizli futbolcu, Kayserispor karşısında attığı golden sonra sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Öte yandan, Beşiktaş'ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile de, ligdeki gol sayısını altıya yükseltti. Tecrübeli forvet, tüm kulvarlarda oynadığı 10 maçta 10 gole ulaştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık