24 Eylül 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye ayar!

Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye ayar!

Geçtiğimiz sezon en kötü dönemlerinden birini geçiren Beşiktaş, devre arası transfer döneminde düğmeye basmıştı. O dönem takıma katılan isimlerden bir tanesi de Ernest Muci olmuştu. Edinilen bilgilere göre; genç oyuncu için Polonya Ligi ekiplerinden Legia Varşova’ya tam 10 milyon Euro ödendi. Taraftarın ve camianın büyük beklenti içerisinde olduğu Arnavut futbolcunun, bu sezon yaz kampı geçirdikten sonra patlama yapması bekleniyordu. Fakat işler istenildiği gibi gitmedi. Bu sezon süre bulduğu bölümde bir hayli etkisiz kalan 23 yaşındaki oyuncu, Eyüpspor maçında bir şok yaşadı.

Geleceği belirsiz

Genç oyuncu, hocası tarafından mücadelenin kadrosuna alınmadı. Muci, karşılaşmayı tribünden takip etmek zorunda kaldı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise Arnavut oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor. Muci’nin takımda kalması için mutlaka performansını yükseltmesi gerekiyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık