Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta biletler kesildi!

Beşiktaş'ta biletler kesildi!

Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Beşiktaş, şampiyonluk hedefi için kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre; yıldız oyuncu transferleriyle dikkat çeken siyah-beyazlı ekip, birçok bölge için çalışmalarına da devam ediyor.

Kara Kartal, şu ana kadar Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi transfer etti. Bu transferler taraftarı heyecanlandırırken Beşiktaş'ta da tarihi bir operasyon başlıyor.

GÖZLER BRAD FRIEDEL'DA

Siyah-beyazlı kulüpteki 19 olan yabancı sayısını düşürmek için Brad Friedel'den haber bekleniyor.

Yönetim danışmanlığı görevine getirilen Amerikalı futbol adamının öncelikli görevi oyuncu satışı üzerine. Şu ana dek sadece Valentin Rosier ile sözleşme fesih yoluyla vedalaşan Beşiktaş'ta artık ayrılıkların da bir an önce olması isteniyor.

Sabah'ın haberine göre siyah-beyazlılar, başta Rebic, Chamberlain, Montero ve Amartey olmak üzere en az 8-9 oyuncuyu göndermeyi planlıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık