Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Anderson Talisca ateşi yandı!

Beşiktaş'ta Anderson Talisca ateşi yandı!

Özellikle skor üretimindeki başarısını Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’da da sürdüren Brezilyalı futbolcu, geride bıraktığımız sezon 25 maçta 25 gol, 4 asist üretti. Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, sürpriz bir açıklama yaparak, Anderson Talisca’nın yeniden transferinin gündeme gelebileceğini söyledi. Ernest Muçi’nin gitmesi durumunda Talisca’nın alınma ihtimalinin olup olmadığı yönündeki soruya yanıt veren Yücel, “Muçi’nin ayrılması halinde, Talisca gündeme gelebilir. Daha iyisi de gelebilir” dedi.

2016-2018 yılları arasında kiralık olarak oynamıştı

2016-2018 yılları arasında kiralık olarak forma giydiği siyah beyazlı takımda oynadığı futbol ve attığı kritik gollerle taraftarların kalbini kazanan Brezilyalı futbolcunun yeniden transfer edilme ihtimali camiada büyük heyecan yarattı. Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımında forma giyen ve piyasa değeri 8 milyon Euro olan Talisca, bu sezon oynadığı 25 maçta 25 gol, 4 asist üretti.

Suudi Arabistan'dan Amartey'e teklif geldi ama kabul etmedi

Hüseyin Yücel, Daniel Amartey’in Suudi Arabistan’dan gelen teklifi reddettiğini açıklayıp, “Teklifi biz kabul ettik ama akabinde beyefendi Arabistan’a gitmek istemedi! Gerekirse antrenmana çıkıp maaşını alacağını söyledi. Konu kapandı ama zorlayacağız” diye konuştu. Yücel, Zenit’te forma giyen ve adı Galatasaray ile anılan Brezilyalı Wendel ile ilgilenmediklerini de açıkladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık