Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta 10 futbolcuyla yollar ayrılacak!

Beşiktaş'ta 10 futbolcuyla yollar ayrılacak!

Gelecek sezon uygulanacak 12 yabancı futbolcu sınırını göz önünde bulunduran siyah-beyazlıların 9 veya 10 yabancı futbolcusuyla yolları ayırmak istediği kaydedildi. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazanırken, bir yandan gelecek sezon planlamasında yer almayan oyuncuların ayrılığıyla ilgili bir operasyon yürütülüyor.

Siyah-beyazlıların Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmaları yapması için Beşiktaş yönetimi Brad Friedel'i göreve getirmişti. Milliyet'in haberine göre, Fridel'in ilk olarak takımda düşünülmeyen Rosier, Onana, Amartey, Aboubakar ve Rebiç ile yolları ayırmak için masaya oturacağı kaydedildi.

YABANCI SAYISI 18'E YÜKSELDİ

Siyah-beyazlı takımda hem yönetim hem de teknik heyet Paulista hariç 3 ya da 4 transfer daha yapmayı düşünüyor.

Beşiktaş'ta Gabriel Paulista'nın gelişiyle birlikte kadrodaki yabancı sayısı 18'e yükselmiş durumda.

Gelecek sezon yabancı oyuncu sınırının 12'ye düşürüldüğü göz önüne alındığında 9-10 yabancı futbolcu ile yolların ayrılması gerekiyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık