Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın Tosun Paşa'sı ve Fenerbahçe el sıkıştı

Beşiktaş'ın Tosun Paşa'sı ve Fenerbahçe el sıkıştı

Beşiktaş’la yollarını ayıran ‘Tosun Paşa’, sarı-lacivertliler ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Edinilen bilgilere göre; imzaların en geç yarın atılması bekleniyor. Cenk Tosun’un Fenerbahçe’ye iki yıllık maliyeti, maaş ve imza parası dahil toplam 3 milyon Euro’ya yakın olması bekleniyor.

Jose Mourinho’nun da bu transfere onay verdiği ve 33 yaşındaki futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağını söylediği öğrenildi.

ALİ KOÇ ISRARLA İSTEMİŞ

Öte yandan Cenk Tosun’un Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Cenk, 2022’de de sarı-lacivertlilerin gündemine gelmişti. O dönem Everton’dan ayrılan milli futbolcuyla Başkan Ali Koç, FaceTime ile görüşmüş, kendisini Fenerbahçe’de görmek istediğini söylemişti.

Yıldız futbolcu ise teklife teşekkür edip önceliğinin Beşiktaş olduğunu, anlaşamazsa Fenerbahçe’nin teklifini kabul edeceğini söylemiş ve siyah-beyazlılara imza atmıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık