Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın teklifini reddeden Cenk Tosun için Fenerbahçe devreye girdi!

Beşiktaş'ın teklifini reddeden Cenk Tosun için Fenerbahçe devreye girdi!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir taraftan da transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe'de yerli golcü konusunda somut adımlar atılmaya başlandı. Edinilen bilgilere göre; EURO 2024'ün sona ermesi ile Cenk Tosun temasını hızlandıran Fenerbahçe yerli forvet konusunda Mourinho'nun da isteği ile hızlı aksiyon aldı.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNE RET

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve yenilemeye sıcak bakmayan milli golcü ile temasa geçen Fenerbahçe oyuncuya resmi teklifte bulundu. 

Milli futbolcu teklife olumlu yanıt verirse Fenerbahçe forması giyecek. Sarı lacivertlilerin 'yerli 9' planının 1 numaralı adayı olan 32 yaşındaki santrfor Süper Lig'de 274 maçta 104 gole imza attı.

Kariyerinde daha önce Everton forması da giyen Cenk Tosun Ocak 2018'de 22.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle İngiliz ekibinin yolunu tutmuştu. Ay yıldızlı formayı da daha önce 53 maçta giyen tecrübeli golcü 21 gole imza attı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık