Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın Immobile'ye yaptığı teklif ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın Immobile'ye yaptığı teklif ortaya çıktı!

Siyah-beyazlılar İtalyan oyuncu için 2 yıllık sözleşme karşılığında yüksek maaş teklifinde bulundu. İşte detaylar...

Edinilen bilgilere göre; yaz transfer sezonunda Gabriel Paulista ve Portekizli yıldız futbolcu Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor. Forvet transferi için düğmeye basan siyah-beyazlı ekibin gündemine, İtalya Serie A ekibinde Lazio forması giyen yıldız futbolcu Ciro Immobile geldi.

Yıldız futbolcunun transferini noktalamak için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre 34 yaşındaki yıldız futbolcuya yıllık 7 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme teklif etti. 

Söz konusu haberde Lazio'nun tecrübeli golcü oyuncuyu bedavaya bırakmak istemediği aktarılırken, bu transferin önündeki tek engelin İtalyan ekibinin istediği bonservis ücreti olarak gösterildi. Lazio ile anlaşılması halinde 34 yaşındaki yıldız futbolcu Ciro Immobile'nin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlı yapacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Immobile, bu sezon Lazio formasıyla 43 resmi maçta forma giyerken 11 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık