Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

07 Temmuz 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a Japon sağ bek

Beşiktaş'a Japon sağ bek

Beşıktaş'ın takviye yapmayı düşündüğü bölgelerden biri olan sağ bek mevkisi için önemli bir gelişme yaşandı. Kartal'ın, Hollanda ekibi AZ Alkmaar'da forma giyen Japon futbolcu Yukinari Sugawara ile ilgilendiği öğrenildi.

Yıldız futbolcunun menajeriyle temasa geçen siyah beyazlılar, şartların oluşması halinde temaslarını hızlandıracak. Hücum yönüyle dikkat çeken 24 yaşındaki sağ bek, geçen sezon 42 karşılaşmada 4 gol, 9 asiste ve 13 gole katkı sağladı. Beşiktaş, Hollanda ekibiyle 1 yıl daha kontratı bulunan Yukinari Sugawara transferiyle Uzakdoğu pazarına açılma fırsatı da yakalamak istiyor.

Futbolcunun formalarının ülkesinde peynir-ekmek gibi satıldığı öğrenildi. Hollandalılara önemli bir kaynak yaratan 24 yaşındaki sağ bek için Beşiktaş'ta da benzer bir çalışma yapılması durumunda, Kartal'da ülkede önemli bir ticari faaliyet şansına sahip olacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık