Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun'a rakipten teklif!

Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun'a rakipten teklif!

Fenerbahçe, Galatasaray’a uğurladığı Michy Batshuayi’nin boşluğunu Beşiktaş’tan ayrılan Cenk Tosun ile doldurmaya çok yakın... Edinilen bilgilere göre; 1. santrfor pozisyonu için ciddi yatırım yapmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, yedek golcü olarak da Cenk’e kanca attı. 

Beşiktaş’ın Cenk ile yaptığı yeni sözleşme görüşmelerini yakından takip eden Fenerbahçe, taraflar arasında köprülerin atılması sonrası devreye girdi.

‘Tosun Paşa’ cephesinden de ‘görüşelim’ mesajı gelince mesai hızlandı. Başarılı golcüye 1.5 milyon Euro’dan 2 artı 1 yıllık sözleşme önerildiği öğrenildi.

33 yaşındaki A Milli santrforun sözleşme şartlarını kabul etmesi halinde anlaşmanın kısa sürede imzalanacağı belirtildi.

Cenk Tosun, Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe’ye, tamamı Kadıköy’de olmak üzere üç gol attı.

SON TEKLİFE DE RET

Beşiktaş, sezon devam ederken yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamadığı Cenk Tosun’a EURO 2024 sonrası yeni bir teklif yaptı.

Bu da tecrübeli golcünün beklediği seviyede değildi. Siyah-beyazlılar yeni bir teklif yapılmayacağını belirterek masadan kalktı. Böylece Cenk’in üç farklı dönemde 96 gol attığı Beşiktaş kariyeri sona erdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık