Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Dünyaca ünlü iki hoca

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Dünyaca ünlü iki hoca

Trendyol Süper Lig'de sezonu Türkiye Kupası ile tamamlayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek. Edinilen bilgilere göre; kadroda yeni bir yapılanmaya gitmesi beklenen siyah-beyazlı takımda flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktörünü bir an önce belirleyerek yeni sezon planlamasına başlamak isteyen Beşiktaş, arayışlarında sona yaklaştı.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ MOURINHO İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Türkiye Kupası finali öncesinde ikinci başkan Hüseyin Yücel'in, Mourinho ile ilgili yaptığı açıklamalar camiada beklentiyi yukarı çekmişti. Ancak şartları siyah-beyazlılara ağır gelen Portekizli hoca, daha sonra Fenerbahçe'ye imza attı.

GERİ DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

FANATİK'in haberine göre, Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta yerli aday olarak Sergen Yalçın’ın adı günbegün daha ağır basıyor. İbrenin yerli teknik adama dönmesi halinde göreve Sergen Yalçın’ın getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kararın bu hafta içerisinde verilmesi bekleniyor. Yöneticiler arasında Yalçın seçeneğinin her geçen gün daha da kuvvet kazanmasının ana nedeni riski en aza indirmek. Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba kısa sürede bu konuda yöneticiler ve başkan Hasan Arat’la masaya oturarak hafta sonuna kadar resmi adımları atmak istiyor. Antalyaspor’dan ayrılan Sergen Yalçın’ın da geri dönmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

RAZVAN LUCESCU'DAN OLUMSUZ YANIT

Bire bir görüşülen Razvan Lucescu'dan da olumlu yanıt alınamadı. Bu gelişmeler yaşanırken üç teknik adam ile temas kuruldu. Bu isimler Slaven Bilic, Giovanni van Bronckhorst ve Ole Gunnar Solskjaer... Üç hoca da Beşiktaş'ı çalıştırmaya hazır olduğunu bildirdi.

MALİYETLERİ 10 MİLYON EURO SEVİYESİNDE

Siyah-beyazlı yönetim, bu üç hoca arasında Hollandalı teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'u önde tutuyor.

BEŞİKTAŞ, DÜNYACA ÜNLÜ HOCALARLA GÖRÜŞTÜ

Daha önce ekibini toplamakla ilgili yaşadığı sorunu ortadan kaldıran 49 yaşındaki çalıştırıcı ile el sıkışıldı ancak daha güçlü bir isimle anlaşılma ihtimaline karşı bekletildiği kaydedildi. Bu isimlerin Mauricio Pochettino ve Xavi Hernandez olduğu öğrenildi. Beşiktaş, ikisiyle de görüşme gerçekleştirdi.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Maliyetlerinin 10 milyon Euro olduğu belirtilirken, transfer bütçesi gibi konuların görüşüldüğü, rakam konusunda pazarlık yapıldığı aktarıldı. Beşiktaş yönetiminin görüşmeleri hızlandırdığı ve yeni hocasını açıklamak için şartları zorladığı ifade ediliyor.

POCHETTINO CHELSEA'DAN AYRILMIŞTI

Maurico Pochettino son olarak Chelsea'da görev yapmış ve geçtiğimiz günlerde kulüple yollarını ayırmıştı.

XAVI İLE YOLLAR AYRILDI

Barcelona ile ilk senesinde şampiyon olan Xavi ise bu sezonu ikinci sırada tamamladı. Takımda kalacağı iddia edilen Xavi kulüpten ayrılmış ve yerine Hansi Flick gelmişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık