Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, Al Nassr'ın yıldızı için harekete geçti!

Beşiktaş, Al Nassr'ın yıldızı için harekete geçti!

Beşiktaş, yeni sezon kadrosu adına çalışmalarına hız verdi. Takımın başına Giovanni van Bronckhorst'u getiren Siyah-Beyazlılar'da kadro çalışmaları, detaylı bir şekilde sürüyor. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş ile Zenit arasındaki Gedson Fernandes görüşmeleri son aşamaya taşındı. 20 milyon Euro karşılığında el sıkışıldı. Mali şartlarda pürüz kalmadığı öğrenildi. Rus ekibinin belirlenen peşinatı yatırması sonrası transferin resmiyet kazanacağı vurgulanıyor. Öte yandan Beşiktaş’ın bir diğer ismi Zaynutdinov ile de ilgilenen Zenit umduğunu bulamadı. Kazak futbolcu, Siyah-Beyazlılar’da kalmak istediğini belirterek transfer teklifini geri çevirdi.

DARIUS OLARU ISRARI

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Rumen ekiplerinden Steaua Bükreş’in kaptanı Darius Olaru’yu listeye aldı. Danışmanlık görevine ABD’li Brad Friedel’ı getirerek elden çıkarmak istediği oyuncuların piyasasını artırmak isteyen Beşiktaş, gidecek isimlerin yerlerine alternatifleri de ince eleyip sık dokuyor. Kara Kartal’ın, Romanya’da Steaua Bükreş forması giyen Darius Olaru ile ilgilendiği öğrenildi. On numara, orta saha merkez ve sağ açık mevkilerinde oynayan 26 yaşındaki Rumen futbolcu, geçen sezon FCSB formasıyla 43 maçta 15 gol ve 6 asistlik skor katkısı sağladı. Olaru’nun güncel piyasa değeri ise yaklaşık 7 milyon Euro.

CARTER-VICKERS İDDİASI

Geçtiğimiz sezonu Türkiye Kupası’nı kazanarak tamamlayan Beşiktaş, lige de erken havlu atmıştı. Kartal’da gelecek sezonun transfer çalışmaları da hızlı başladı. Siyah-Beyazlı ekip savunma bölgesi konusunda yeni bir ismi listesine ekledi. İskoç basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, ABD Milli Takımı’nda ve İskoçya ekibi Celtic’de forma giyen Cameron Carter-Vickers ile ilgileniyor. 26 yaşındaki oyuncunun Celtic ile 2029’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

GOLCÜ TRANSFERİNDE GÜNDEM ORIGI

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’a menajerler aracılığıyla Belçikalı forvet Divock Origi’nin önerildiği öğrenildi. Bonservisi İtalyan ekibi Milan’da bulunan ve geçtiğimiz sezonu Nottingham Forest’ta kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki golcü futbolcuyla ilgili yönetimin, konuyu teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’la görüşeceği bildirildi.

Milan’ın, Origi’yi kadrosunda düşünmediği ve oyuncunun ayrılığına kolaylık sağlamaya hazır olduğu öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcu, Nottingham formasıyla geçen sezon 22 mücadelede birer gol ve asistle oynadı.

LAPORTE BOMBASI!

Gabriel Paulista’nın ardından savunmaya tecrübeli bir yıldız daha getirmek isteyen Beşiktaş’ın, bonservisi Al Nassr’da olan Aymeric Laporte ile ilgilendiği öne sürüldü. Başkan Hasan Arat’ın, yakın arkadaşı Al Nassr Başkanı Musalli Al Muammar’la bir araya gelerek bu transferde sonuç almayı planladığı belirtildi.

Fransız asıllı İspanyol futbolcu, geçen yaz 27 milyon Euro karşılığı Manchester City’den Suudi ekibine transfer olmuştu. 30 yaşındaki stoper geride kalan sezonda 40 maçta 4 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık