Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, 2 flaş ismi renklerine katmak üzere!

Beşiktaş, 2 flaş ismi renklerine katmak üzere!

Kulüp 2. başkanı Hüseyin Yücel’in liderliğindeki transfer komitesi, dünyaca ünlü İtalyan santrfor Ciro İmmobile ile söz keserken, Alman stoper Felix Udukhoai’yi İstanbul’a getirdi. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Teknik direktör Giovanni van Bronckhors’un görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, Lazio ile 2026’ye dek sözleşmesi bulunmasına karşın takımdan ayrılma kararı alan İmmobile ile hemen her konuda anlaşmaya vardı. Piyasa değeri 4 milyon Euro olan 34 yaşındaki futbolcunun cuma günü İstanbul’a gelerek 2 yıllık mukavele imzalaması bekleniyor. Dünyanın en kariyerli forvetleri arasında yer alan İmmobile, İtalya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu kazanmasının yanında, Juventus, Sevilla, Dortmund gibi büyük kulüplerde de oynadı.

UDUKHOAi 1-2 GÜN iÇiNDE BiTECEK

Siyah beyazlıların bir süredir görüştüğü Felix Udukhoai ise, teklife prensipte olumlu yanıt verdi ancak son kararı vermek için İstanbul’u görmesi gerektiğini belirtti. Bunun üzerine önceki gece İstanbul’a getirilip gezdirilen ve şehri tanıyan Nijerya asıllı Alman savunmacının 1-2 gün içinde cevap vermesi bekleniyor. Augsburg Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 26 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Udukhoai’ye 7 milyon Euro değer biçiliyor. Udukhoai özellikle hava toplarında başarısıyla tanınan bir defans oyuncusu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık