Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Haziran 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

2024-25 sezonunda Trendyol Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Futbol A Takımımızın hazırlıklarını gerçekleştireceği BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bulunan 3 antrenman sahasının yenileme işlemleri sürüyor.

Yapılan çim yenileme çalışmaları doğrultusunda, A Takımımızın kullandığı 1 numaralı hibrit çim olan sahanın ekim yöntemiyle yenileme işlemi bitti. 1 numaralı saha 6 hafta sonra kullanılmaya hazır hale gelecek.

Yine A Takımımızın kullandığı 2 numaralı antrenman sahasının tüm yüzeyi sıyrılarak 20 cm yükseltildi ve rulo çim serimi tamamlandı. 2 numaralı sahaya Hollanda’dan getirilen makineler ve Hollandalı teknisyenler tarafından hibrit tohum çakılma işlemi yapılacak. A Takımımız, 1 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına 2 numaralı sahada başlayacak.

U-19 Akademi Takımımızın kullandığı 3 numaralı sahada 10 gün önce başlayan çalışmalar doğrultusunda; yüzey sıyırma ve tesviye işlemleri bittikten sonra rulo çim serimi tamamlandı. Hollandalı ekip rulo çim üzerine hibrit tohum çakma işlemini kısa sürede tamamlayacak. U-19 Akademi Takımımız 1 Temmuz’dan itibaren çalışmalarını 3 numaralı sahamızda gerçekleştirecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık