Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

07 Eylül 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Redd'den 20. yıla özel büyük sürprizler!

Redd'den 20. yıla özel büyük sürprizler!

Başarılı grup, serinin ilk teklisinde Sezen Aksu’nun söz ve müziğini yazdığı, Hande Yener ile akıllara kazınan "Kibir" şarkısını yeniden yorumlayarak müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Edinilen bilgilere göre; bugüne kadar yayımladıkları her projede sadece kendi şarkılarına yer veren Redd, 20 kuruluş yılını kutlarken, kendilerine özgü sound kimliğiyle yorumladıkları cover şarkılardan oluşan özel bir serisiyle dinleyicilerini şaşırtmaya hazırlanıyor.

Serinin ilk parçası olan "Kibir", grubun karakteristik indie rock tarzıyla elektronik öğeleri bir araya getirerek hareketli ve enerjik bir dans şarkısına dönüşüyor. Bu yeni yorum, Redd’in kendine özgü sound zenginliğini yansıtan, hem dramatik hem de dansın mükemmel bir şekilde dengelendiği iddialı bir çalışma olarak ön plana çıkıyor.

"Kibir" şarkısının miksajı, grubun davulcusu Berke Özgümüş tarafından yapılırken, mastering Grammy ödüllü Evren Göknar’ın imzasını taşıyor. Şarkının çarpıcı klibi ise İmre Haydaroğlu’nun yönetmenliğinde çekildi.

Grubun antolojisinde başka hangi cover şarkıların yer alacağı merakla bekleniyor. Redd, 20 yıla özel sürprizlerinin bununla sınırlı kalmayacağını belirterek, dinleyicilerini daha birçok yenilikle buluşturacağını ifade ediyor.

Redd’in 20 yıl kutlamaları, grup üyeleri Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş’ün özgün müzikal yaklaşımlarıyla yeni bir boyuta taşınıyor. Redd’in müzikal enerjisiyle yeniden hayat bulan "Kibir", 5 Temmuz Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık