Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Atatürk Kültür Merkezi’nde bu hafta

Atatürk Kültür Merkezi’nde bu hafta

AKM Tiyatro Salonunda, ‘Türkan Şoray’ın Sonsuz Senfonisi’ konseri sahnelenirken, İstanbul Devlet Opera ve Balesi, 15. Uluslararası Opera ve Bale Festival kapsamında, ‘Carmina Burana’ balesini Türk Telekom Opera Salonunda seyirciyle buluştu.

Edinilen bilgilere göre; Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu programında Şeddiaraban makamı konu ediliyor. Makama ait repertuarın önemli örneklerinin seslendirileceği konser, 13 Haziran saat 19.00’da AKM Çok Amaçlı Salonda gerçekleşecek.  Programın anlatıcısı Hüseyin Kıyak, yönetmeni ise M. Hulusi Yücebıyık olacak.

SAZLARIN RENGİ LONGALAR VE SİRTOLAR- İSTANBUL DEVLET TÜRK MÜZİĞİ TOPLULUĞU

Sanat Yönetmeni Ferruh Yarkın yönetimindeki İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu, ‘Sazların Rengi- Longalar ve Sırtolar’ konseri 14 Haziran saat 19.00'da AKM Çok Amaçlı Salonda müzikseverler ile buluşacak. 

15. ULUSLARARASI İSTANBUL OPERA VE BALE FESTİVALİ- 6. İSTANBUL ULUSLARARASI BALE YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE GALA GECESİ

15. Uluslararası İstanbul Opera ve Bale Festivali kapsamında düzenlenecek olan "6. İstanbul Uluslararası Bale Yarışması Ödül Töreni ve Gala Gecesi" 14 Haziran Cuma günü saat 20.00’de Türk Telekom Opera Salonu Sahnesi’nde gerçekleşecek. Gala gecesi, bale dünyasının parlayan yıldızlarının nefes kesici performanslarına ev sahipliği yaparken, aynı zamanda genç dansçıların kıyasıya rekabet ettiği ve bir hafta süren 6. İstanbul Bale Yarışması’nın ödül törenine sahne olacak. Gecede, Astana Operası Baş Dansçısı Baktiyar Adamzhan, Ankara Devlet Opera ve Balesi Baş Dansçısı Sultan Erol, Uluslararası Konuk Sanatçı Melih Mertel, Les Grands Ballet Canadiens Baş Dansçısı Maude Sabourin, Berlin Devlet Balesi Baş Dansçıları Iana Salenko ve Marian Walter gibi  isimler özel performanslarıyla sahne alacak.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık