Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM X DUYURU TAKİP ET
sağ dik reklam KAMPANYA
PC- BAŞLIK ÜSTÜ YATIK - TWİTTER

27 Nisan 2025, Pazar

Türkiye'nin dört yanından yeni nesil sanatçılar Beşiktaş'ta buluşacak

Türkiye'nin dört yanından yeni nesil sanatçılar Beşiktaş'ta buluşacak

Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan BASE, 30 üniversiteden 107 yeni mezuna ait 120 yapıtı izleyicilerle buluşturacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katılacağı sergi 4 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Kültür ve sanata her zaman önem veren Beşiktaş Belediyesi önemli bir sergiye ev sahipliği yapacak. Türkiye’deki ilk kolektif Güzel Sanatlar Fakülteleri yeni mezunlar sergisi BASE, Türkiye genelinde tüm Güzel Sanatlar Fakülteleri resim, heykel, fotoğraf ve video, grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı, baskı sanatları, cam ve seramik bölümlerinden yeni mezun öğrencilerin çalışmalarını aynı çatı altında bir araya getiriyor.

BASE’te 4 gün boyunca sürecek serginin yanı sıra sanat dünyasının değerli isimlerini ağırlayan 'BASE Talks' konferans programı ve atölye çalışmaları gerçekleşecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da ev sahibi olarak 14 Kasım Perşembe günü saat 11.30’da bir konuşma gerçekleştirecek. Akaretler Sıraevler’de gerçekleşecek olan sergi 17 Kasım Pazar gününe kadar sanatseverlere açık olacak.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

Site en alt 970-250 QR reklam
yukarı çık