Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Haziran 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Haydi çocuklar yaz kurslarına!

Haydi çocuklar yaz kurslarına!

Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği yaz kurslarında öğrenciler yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli zamanlar geçirirken aynı zamanda ilgi alanlarına göre spor, sanat ve bilimin çeşitli dallarında eğitim alma olanağı bulacak. Yaz kursları, spor branşlarının yanı sıra sanat ve bilimin farklı alanlarında eğitim alan öğrencilere yetenek ve becerilerini de keşfetme imkânı sağlıyor. Her yıl yaz aylarında gerçekleşen kurslara Beşiktaş Akademi, kültür merkezleri derslikleri, parklar ve ilçedeki okulların spor salonları ev sahipliği yapıyor. 8 Temmuz’da başlayıp 23 Ağustos’a kadar devam edecek olan yaz kursları için kayıtlar 24 Haziran’da başladı.

Edinilen bilgilere göre; yaz kurslarına katılmak isteyen öğrenciler www.bskakademi.com adresinden online, Beşiktaş Akademi kurs merkezinden ise şahsen başvuru yapabilir. Yaz kursları hakkında detaylı bilgiye besiktas.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık