Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Eylül 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

CHP'de devir teslim!

CHP'de devir teslim!

Yeşim Yankılıç, KADER Genel Başkanı oldu. CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Hatice Selli Dursun seçildi.

Yeşim Yankılıç, şu ifadeleri kullanıdı:

"Bugün, yıllardır gururla ve onurla sürdürdüğüm İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı görevimi bir kız kardeşime devrettim.

15. Olağan Kongre'mizde, delegelerimizin oylarıyla Başkanlığa seçilen yol arkadaşım Hatice Selli Dursun’u gönülden tebrik ediyorum.

Seçilen Başkanımızın ve yönetimde olan tüm kız kardeşlerimin; kadınların eşit, adil ve güvenli bir yaşam mücadelesini daha da ileri taşıyacağından eminim.

İstanbul'umuza ve tüm kadınlara hayırlı olsun."

Hatice Selli Dursun, "Şimdi yeni bir yolculuğa çıkma vakti. 16 yaşında kapısından girdiğim ve mücadelesine emek verdiğim partimizde şimdi İstanbul İl Kadın Kolları başkanlığına adaylığımı açıklamaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu yolculukta İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızın bu güzel desteğini yanımda görmek, bu dayanışmayı hissetmek eşsiz bir mutluluk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yerelde birlikte örgütlediğimiz CHP iktidarını, hür kadınların Cumhuriyeti için yine hep birlikte genele taşıyacağız. Birlikte başaracağız!" ifadelerini kullandı.

Hatice Selli Dursun kimdir?

1985 doğumlu Hatice Selli Dursun, eğitim hayatına Bakırköy Osmaniye İlköğretim Okulu'nda başladı. Ardından Adile Mermerci Anadolu Lisesi'nden mezun olan Dursun, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde üniversite eğitimine devam etti. Genç yaşlarda siyasi arenaya adım atan Dursun, 16 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılarak siyasete ilk adımını attı.

2004 yılında Bakırköy'deki yerel yönetimlerin gelişim sürecinde aktif rol alan Dursun, bu dönemde önemli deneyimler edindi. 2013 yılında Gezi Parkı olayları sırasında "Yeni Siyaset, Siyasette Yenilik" temasıyla ön plana çıkan Dursun, yerel yönetimlerde görev almanın önemine inanarak belediye meclis üyeliği için aday oldu ve 2014-2019 yılları arasında bu görevi üstlendi. 2018'de ise belediye başkan yardımcılığı görevini yerine getirdi.

Profesyonel kariyerinde özel sektörde üretim planlama uzmanı ve kalite güvence-kalite sistem yöneticisi olarak çalışan Dursun, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Denetçilik eğitimlerini başarıyla tamamlayarak kalite yönetim sistemleri danışmanlığı yapmaktadır.

Toplumsal sorumluluk bilinci taşıyan Hatice Selli Dursun, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), TMMOB Kimya Mühendisleri Odası gibi birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol almaktadır. Ayrıca, Bakırköy Kültürünü Yaşatma Derneği (BAKADER) yönetim kurulu üyesi ve AMALMEZUN kurucuları arasında yer alır. Hatice Selli Dursun, evli ve bir çocuk annesidir.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık