Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Temmuz 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediyesi'nden Diyarbakır'a hayvan ambulansı desteği!

Beşiktaş Belediyesi'nden Diyarbakır'a hayvan ambulansı desteği!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat yaptığı açıklamada, belediye ekiplerini yaralı hayvanlar için bölgeye gönderdiklerini açıkladı. Beşiktaş Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü’nün harekete geçtiğini belirten Rıza Akpolat, “Bu zor zamanlarda yaralanan hayvan dostlarımızın yardımına koşmak için 7/24 hizmet veren Mobivet Hayvan Ambulansımızı hemen bölgeye gönderiyoruz. Amacımız, bu masum canlıların tedavi ve bakımlarını en hızlı şekilde gerçekleştirmek, onların da güvenle iyileşmelerini sağlamak” ifadelerini kullandı.

‘ONLARIN YARALARINI SARMAK İNSANLIĞIMIZIN GEREĞİ’

Edinilen bilgilere göre; yaptığı kısa açıklamada “Diyarbakır Çınar ve Mardin Mazıdağı arasında çıkan yangın, hepimizin yüreğini derinden yaraladı” diyen Rıza Akpolat, “Bu felaketten etkilenen sadece insanlar değil; aynı dünyayı paylaştığımız, bizimle aynı gökyüzünün altında yaşayan sevimli dostlarımız da bu acıyı yaşıyor” ifadelerinin ardından şöyle devam etti:

“Veterinerlik Müdürlüğümüz olarak, bu zor zamanlarda yaralanan hayvan dostlarımızın yardımına koşmak için 7/24 hizmet veren Mobivet Hayvan Ambulansımızı hemen bölgeye gönderiyoruz. Amacımız, bu masum canlıların tedavi ve bakımlarını en hızlı şekilde gerçekleştirmek, onların da güvenle iyileşmelerini sağlamak.

Bizler, doğanın bir parçası olan bu değerli varlıkları korumak ve onlara şefkat göstermekle yükümlüyüz. Onların acılarını dindirmek ve yaralarını sarmak, insanlığımızın bir gereği. Aynı zamanda, bu zorlu süreçte vatandaşlarımızla omuz omuza, tam dayanışma içinde hareket edeceğiz. Birlikte, bu sıkıntılı günlerin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır.

Kalplerimizdeki sevgiyle ve dayanışmanın gücüyle, hep birlikte daha güçlü olacağız.”

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık