Haydi çocuklar yaz kurslarına!

Beşiktaş Belediyesi, öğrencilerin yaz tatillerini eğlenceli ve faydalı aktivitelerle dolu dolu geçirmelerini sağlamak amacıyla her yıl ücretsiz Yaz Kursları düzenlemeye devam ediyor. Bu yıl Beşiktaş Akademi’de kültür - sanat, spor…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği yaz kurslarında öğrenciler yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli zamanlar geçirirken aynı zamanda ilgi alanlarına göre spor, sanat ve bilimin çeşitli dallarında eğitim alma olanağı bulacak. Yaz kursları, spor branşlarının yanı sıra sanat ve bilimin farklı alanlarında eğitim alan öğrencilere yetenek ve becerilerini de keşfetme imkânı sağlıyor. Her yıl yaz aylarında gerçekleşen kurslara Beşiktaş Akademi, kültür merkezleri derslikleri, parklar ve ilçedeki okulların spor salonları ev sahipliği yapıyor. 8 Temmuz’da başlayıp 23 Ağustos’a kadar devam edecek olan yaz kursları için kayıtlar 24 Haziran’da başladı.

Edinilen bilgilere göre; yaz kurslarına katılmak isteyen öğrenciler www.bskakademi.com adresinden online, Beşiktaş Akademi kurs merkezinden ise şahsen başvuru yapabilir. Yaz kursları hakkında detaylı bilgiye besiktas.bel.tr adresinden ulaşılabilir.